vasárnap, október 03, 2010

Feltöltődés

A "mi az, ami feltölt?" kérdés mostanában többször, több felől megtalál. Meglepő módon nem könnyű rá igaz választ találni. A főzésről már volt szó korábban, emellé újra rátaláltam, hogy a fotózás is. Úgyhogy most jöjjön pár őszi próbálkozás - részletek a Legkedvencebb Unokatesó szülinapi bulijából, félig-meddig üzenet gyanánt, hogy az ősz is lehet szép...









ui: kommenteket Mi az, ami feltölt? kategóriában várok szeretettel :)

5 megjegyzés:

  1. Mi az, ami feltölt? Engem mostanában a szentáldozás a szentmisén és a Biblia olvasás szokott feltölteni. Meg a pozitív emberek körülöttem.

    VálaszTörlés
  2. Mi az, ami feltölt?
    Nekem manapság ezek tesznek jót: gyertyafényes vacsi (állhat az akár csak tea és piritós + gyümölcsből), erdőben séta, és a vágy a varrós-hímzős alkotásokra.

    VálaszTörlés
  3. a váratlan kedves meglepetések, ha szundíthatok egyet mikor jól esik, kézzel írott levelek, a péntek esti szentségimádások, kedves zenécskék, vidám étkezések, futás, a kedd esti coffee night a lányokkal...

    VálaszTörlés
  4. Egy napsugár, ha rám nevet. Egy esős délután, amikor még esőben is túl szép az őszi táj. Egy dolgos nap, amikor azt érzem, hasznos voltam. Egy jó szó egy baráttól, vagy egy mosoly az utcán egy idegentől. A tea illata. Az olvasás. és még folytathatnám a sort :)

    VálaszTörlés
  5. Névtelen9:12 de.

    Ha szűkíthetem és bővíthetem a kört;
    forró zuhany után arcomon az érdes darázstörülköző;
    kamaszkorba kapaszkodni ereszkedni;
    szárán hagyni a virágot...
    s.többi

    VálaszTörlés

Mesélj, szerinted?