kedd, április 22, 2008

szépségszalon

Mindig is szerettem az olyasmiket, mint sminkvarázslás, szépségápolás, lányos kacarászással fűszerezett esték ex-mártonos-örökbarát társaságban, esküvői készületek, ihaj!
Hát ha még ez együtt is van, az tényleg mese.
Gabink, aki akár a Sminknek Ellenálló Természetes Szépségek klubjának elnökasszonya is lehetne, férjhez megy, úgybizám. Ki máshoz, mint a Természetes Szépségeket Pártolók Érdekvédelmi Szövetsége elnökéhez, persze.
Az, hogy mégis hogy lett tervbe véve, hogy kapjon némi make upot, nem is tudom, hogyan adódott, de egyszer csak azon vettem észre magam, hogy én leszek a Tett felkért Elkövetője.
Ennek következtében immár a második estére változott a szoba szépségszalonná és vette kezdetét a végtelennek tűnő alkudozás és mármár szektás térítésre hasonlító győzködés szemkontúr, árnyalatok és színes púderek szükségességéről. Iszonyú vicces nevetés közben szemkontúrral vagy ugrándozó pillák spirálozásával próbálkozni, miközben hátulról is legalább ketten figyelnek lélegzetvisszafojtva.
Végül egy nagyon finom verziónál maradtunk, aki ismeri Gabi kuncsorgási tehetségét, az tudja, milyen lehetett a folyamat.

sőt.
sőtsőtsőt.
Gabi élete első szemöldök-igazításán is átesett.
Önkéntesen.
Ez azért büszkeség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesélj, szerinted?