szerda, február 25, 2009

imprófeszt

Az imprófeszt a hétvége egyik jeles, fergeteges élménye volt (a többiről külön írás hamarosan, annyi van, hogy alig bírjuk feldolgozni, sőt, aljas módon előtörnek komoly szakmai tréningtartás közben, mások számára érthetetlen, de visszafoghatatlan mosolyt varázsolva az arcomra, kívülről elég bizarr lehet, ezért is ki kell írni gyorsan).

Node.
Csinált a HomoDram Imprófeszt. Az imprófeszt az olyan, hogy összejön rá sok-sok lelkes színjátszó, négyes társulásokba verődve és mindenféle rögtönzéses, kreativitás-túláradást és nem kevés önfegyelmet igénylő feladatoknak vetik magukat alá, egymással versengve, néhány kevéssé ártalmas zsűritag kíséretében.

Voltak vicces feladatok - kölcsöntárggyal, kölcsön-mondattal, rúzs-gyufa-cigi funkción túli felhasználásával, 75. másodpercben felhangzó zenével, ferrgeteges. Egyedül a képről 30 másodperc alatt vers-írós játékot nem szerettük annyira, mert fölöslegesen szorította ki az akciót a színről elég hosszú időre, és nem hozott helyette akkora élményt sajnos, sőt...

Olyan volt nézőként, mint végigülni(!) Besh o Drom koncertet a véemká nézőterén vagy a Népzene Ünnepét a MüPában - ott van a bugi a lábadban és esz a fene, hogy csak inkább játszhatnál. Mindenféle friss-imprós élmények után igencsak szuicid döntés a nézőteret választani.
Nademajd jövőre, semmisemállíthatmeg!

És most teljesen szubjektíve:
legnagyobb kedvenc kategóriában továbbra is holtverseny: Panyi Zoli, Juhász Laci
legvalószerűtlenebb zsűritag Vlado Sadílek
leglegleg műsorvezető Tóga

és akik hiányoztak, de nagyon: Zselé, tesóm, Mikilaci, valamint Emese persze.

Több tényszerűséget igénylők számára beszámoló még Jürgennél meg a Gurigongón.
Képek meg majd Csambinál.
Addig is lopok tőle ide egy fotót, ni:

3 megjegyzés:

  1. erről is még kell beszélnünk úgy érzem ;)

    VálaszTörlés
  2. szeretem, hogy kommentelsz. azonnal. :) beszélünk erről is, felvettem a listára :)

    VálaszTörlés
  3. Névtelen3:50 du.

    Jaj, köszönöm! Teljesen elpirultam. De azért nagyon jól esett...

    VálaszTörlés

Mesélj, szerinted?