hétfő, július 31, 2006

Health Shaman

Komárom tele van Arcokkal. Szaladgálnak itt a maguk kis világának vattacukor-biztonságával körülölelve, függetlenedve mindenféle realitás néven emlegetett savanyúságtól, és nap mint nap újabb téglákkal erősítik meg a tornyukat, ahová csak a válogatott napsugarak juthatnak be.
Az egyik ilyen paprikajancsi a B. Egy úgynevezett fittness-centrum tulajdonosa. Mit tulajdonosa, császára. Eljárunk néha ide tornászni, mert jólesik a mozgás, mert olcsó és semmiféle külső körülmény nem kényszerít arra, hogy a legújabb trendi fittness-baba cuccokat öltsük magunkra a szentélybe lépve. És mert nemcsak fizikai, hanem szellemi élményt is nyújt az itt tartózkodás, legfőképpen a találkozás a Mesterrel. Mindamellett, hogy meg lehet, vagy inkább meg kell hallgatni az ő legújabb heppjeit, jókat lehet merengeni a plafonból lógó poros mű-mikulásvirágok leveleit, a retró 70-es évek muszlibajnok-képeit, vagy a sarki akváriumban döglődő teknősöket bámulva.
A Maestro ez alkalommal egy össz-keleti katyvasszal rukkolt elő, mindamellett, hogy amerikaizászló-mintás gatyájában, felső nélkül villogva próbált minket, lányokat is lelkesíteni. Szóval ő mostanában áttanulmányozta a teljes fellelhető csakra-irodalmat, vágja a Kozmoszban áramló energiák csínját-bínját, profivá képezte magát az összes keleti mágikus gyógymódban, és másodfokú kapcsolatot épített ki a Dalai Lámával (aki, mint megtudtuk dobogókői látogatása után egyenesen B borospincéjébe veszi majd az irányt 4 dl fehérbor reményében), hogy egy Alternatív Gyógyító Központot építhessen, ahol testi-lelki bajainktól megszabadulhatunk.
A Kanadai Magyarok Lapjában is meg fog jelenni a hír.
És azért – biztos, ami biztos – Szűz Mária, meg Jézus arcképe is kint maradt az irodában.

100% kisváros. Tartósítószer hozzáadása nélkül.
A BFC egyszer majd a világörökség része lesz, B-t pedig megörökíttetjük a felvidéki hősök panoptikumában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesélj, szerinted?