hétfő, szeptember 03, 2007

Törlőkendő

Nna ezt már tényleg ezer éve meg akartam osztani veletek: a törlőkendőt. A nyár legnagyobb felfedezése, és kicsit fáj is a szivem, hogy mire ideírom, a hőségek elmúltának köszönhetően már nem is lesz annyira időszerű. Nade sebaj.
Szóval a nyár slágere, amit szívem minden szeretetével ajánlok bárkinek, aki a forró napoktól meggyötörve vagy csak némi tisztaságra, finomságra, üde illattal párosuló simogatásra vágyna: a babatörlőkendő. Korábban említett Edit barátnőmtől kaptam ajándékba az elsőt s vele az összes jóérzést, amit okozni tud, és szintén rá hivatkozva ajánlom: a Huggies Disney-s, aloe verás a legeslegjobb. 95% víz, tuti felfrissülés, semmi ragacs. Bőrpuhítós, simogatós, lélekmosolyogtatós. Tényleg.
Egyes kemény férfiak, pl az öcsém szerint az embernek babapopsi-illata lesz tőle, ami persze viszonyítás kérdése. De hát annyiban jobb ez a babás változat, mint a hagyományos törlőkendők, hogy nem ragad, nem irritálja az érzékeny bőrt, és mivel vastag és puha, nem szakad el a kézben. És természetes anyagból készült. Persze kevéssé környezettudatos, mivel csomó szemetet gyárt, de hát semmi sem lehet tökéletes.
És ha már itt tartunk, hasonló lelkesedéssel tudom még ajánlani az utazáshoz igen praktikus sminklemosó kendőt és a sok helyzetben dettó praktikus intim törlőkendőt is :)

2 megjegyzés:

  1. Névtelen5:00 du.

    :) Az összes helyett popsitörlőt használok. Lehetőleg Pindyt. Mer csak.

    VálaszTörlés
  2. :) Azóta én is, a többi nemjó. Pindyt még nem próbáltam, de ha hazamegyek, fogom.

    VálaszTörlés

Mesélj, szerinted?