vasárnap, február 24, 2008

én és a dm

még a hajdani sokkal aktívabb nagyítós időkben, kedvenc tündér-barátosnékkal alakult ki a szokás, hogy önmagunk alkalmankénti megjutalmazása céljából különféle kényeztető illatszerbolti termékeket vásárolunk, amikor a lelkünket kellően rászorultnak érezzük az ilyenfajta, némileg mesterséges ajándékokra.
ebből a "szakmai körből" származik néhány nagy kedvenc termék, ami azóta már a mindiglegyennálad kategóriába tartozik, úgy, mint például a baktériumölő zselécske vagy a babatörlőkendő, de ennek a hozadéka még nagyon régről a parfümmel megbolondított paraffin-olaj (amiből egy modulattal a parfümünkhöz illő testolajat varázsolhatunk), és ennek egy különleges ágazata a korábban már emlegetett mentolos ajakbalzsam is.
szóval, leegyszerűsítve a témát, ha már nagyon rossz a kedvünk, vagy ha úgy érezzük, hogy megérdemlünk valami fincsit (ami nem hizlal), akkor bevetjük magunkat egy drogériába (szigorúan dm) és felfedezünk valami merőben újat.
péntek délután, keresve, hogy mi hangol rá jobban a vizsgaidőszak utáni felszabadultságra, tettem egy ilyen kört.
ebből született meg például a gránátalma-korszak két új felfedezettje,
az oliva-gránátalma testvaj,
és a passion fruit labello is, amelyről előre megfontolt szándékkal abban a hitben élek, hogy szintén gránátalma, s az igazságoz tartozik, hogy nem az, de mindegy is.

Mindkettőt nagy bizalommal ajánlom.

Vagy a szintén Aldo Vandini kézmaszk,
illetve a régi nagy kedvenc pumpás kamill kézápoló krém.

És ami még segíthet legutóbbi tapasztalataim szerint az ilyen tavaszváró depis délutánokon:
felfedezni egy új babatörlőkendőt
venni valami garantáltan ökobio étel-terméket
vagy egy fogkefét, szigorúan esztétikai szempontokra hagyatkozva (utóbbi nagyon jól sikerült legutóbb, talán életem legszebb fogkeféjére találtam).
És ha még mindezek mellé egy parfüm, netán valami dekorkozmetikum is becsusszan a kosárba, semmi sem állíthat meg a felvillanyozódástól... :))

2 megjegyzés:

  1. Névtelen10:35 de.

    elcserélném ökobio gránátalma passion fruit labellómat nagy adag tojásos sokás sajtos kukoricás de főleg tojásos pizzára

    VálaszTörlés
  2. hááát, sztem erősen félő azért, hogy a pessönfrút labello nem is annyira ökobio, ellenben teli van mű ízekkel és illatokkal...
    a tojásossonkássajtoskukoricás pizza meg nem annyira ajakálpoló, de bizonyára annál inkább alakformáló :)

    VálaszTörlés

Mesélj, szerinted?